header blauw

Zullen we er van uit gaan dat de zon weer gaat schijnen de komende maanden? Dan kunnen we Aalsmeer een beetje mooier maken. Hopelijk gaat het goed met je en wil je deze zomer benutten om ook een kast beschilderen. Dan is dit het moment om dat aan te geven!

We zouden het superleuk vinden als je mee wilt doen. Helemaal als je inspiratie hebt voor een kast met een positieve boodschap! Je kunt ons een email sturen of een bericht via social media. Ook als je vragen hebt: laat even wat van je horen, dan kijken we samen hoe het verder gaat.

Om je op weg te helpen: op de site van kunstkast vind je een mooi overzicht met beschikbare kasten, op https://kunstkast.org/locaties/. Dit overzicht is niet compleet want er zijn heeeeel veel kasten. Mocht je een kast willen schilderen die niet op het overzicht staat, laat het weten.

Na jullie reacties kunnen we een plan en een planning maken. Vooraf verdelen en prepareren we de kasten om te beschilderen. Op de schilderdag staat er verf van de sponsor Epifanes voor je klaar. We verzorgen je goed en iedereen kan veilig aan de slag.

Wie weet kunnen we een idee van je op een kast krijgen, we horen graag van je!

Met vriendelijk groeten,
De Kunstkast organisatie
Lex, Giovanni en Jolande
kunstkast@hotmail.com
www.kunstkast.org
facebook twitter